Komentár k zákonu o poplatkoch za uloženie odpadov (1.) - Balog, Boris
1. časť zo seriálu výkladu zákona č. 329/2018 Z. z. o poplatkoch za uloženie odpadov a o zmene a doplnení zákona č. 587/2004 Z. z. o Enviromentálnom fonde a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v znení zákona č. 111/2019 Z. z.