Súčasný stav vzniku a nakladania s odpadmi na Slovensku a v štátoch Európskej Únie (2.) - Laubertová, Martina
Nakladnie s odpadom v SR. Odpad z elektrických a elektronických zariadení, tvoriacich neoddeliteľnú súčasť moderného sveta.