Plnění cílů ESG pomáha prodejním výsledkům - Brychtová, Lucie
Formulácia a plnenie cieľov v oblasti ESG (Environment, Social, Governance). AURES Holdings ako najväčší stredoeurópsky obchodník s jazdenými automobilmi a jeho plnenie strátegie ESG. ESG strátegia ako významný marketingový nástroj.