Radegast - úspora vody a udržitelnost součástí značky - Klapil, Lukáš
Voda ako kľúčový element v pivovarníckom priemysle. Komunikačné ciele značky Radegast - mix aktivít a projektov ako napríklad naklonený billboard, ťavy v Beskydách a zavlažovacie vaky pre stromy. Plán uhlíkovej neutrality spoločnosti do roku 2030.