Štúdium manažmentu na druhom stupni štúdia v zahraničí. Internacionalizácia manažérskeho vzdelávania - Blštáková, Jana, 1980-
Porovnanie obsahu a organizácie štúdia manažmentu na partnerských univerzitách Ekonomickej univerzity v Bratislave (EUBA). Predmetom skúmania sú študijné programy na druhom stupni štúdiu so zameraním na manažment.