Analýza štandardov kvality pre študijné programy relevantných hodnotiacich agentúr podľa registra Európskych štandardov kvality vysokoškolského vzdelávania - Joniaková, Zuzana, 1970-
V súčasnosti, s rastom významu znalostí pre konkurencieschopnosť organizácií rastie prirodzene aj význam vzdelania. Logickým dôsledkom je nárast počtu vzdelávacích inštitúcií, ako i súkromných organizácií, ponúkajúcich možnosť vzdelávania. Popis hodnotenia manažerského vzdelania. Analýza rôznych typov akreditácií.