Vypracovanie projektu programu druhého stupňa vysokoškolského vzdelávania v študijnom odbore ekonómia a manažment - Jankelová, Nadežda, 1966-
Príspevok sa zaoberá návrhom študijného programu Všeobecný manažment v odbore ekonómia a manažment, ktorý je súlade so štandardami kvality národnej a medzinárodnej agentúry. Popis tvorby študijných programov vysokoškolského vzdelávania.