Jak funguje online antikvariát Knihobot - Hubička, Filip
Knihobot je online predajca použitej literatúry. Príjme až 5 000 kníh za mesiac. Má na mieru vyrobenú technológiu a informačný systém. Je to príkald úspešného modelu recommerce, t.j. predaja použitých produktov prostredníctvom moderných technológií.