Impact of Digitization of Banking Services on International Exporters - Hanušniak, Ondrej, 1994-
Cieľom článku je preskúmať digitalizáciu bankových služieb pre medzinárodných exportérov. Trendov v ich digitalizácii je viacero a majú pozitívny vplyv na rast bankového sektora a postavenie slovenských a medzinárodných exportérov. Skúmanie dvoch trendov: ochrany osobných údajov a ľahšieho prístupu k online platbám.