Neuromarketing as a Tool for Data Acquisition in Consumer Behaviour - Hula, Róbert, 1992-
Neuromarketing, ako ideálny nástroj získavania údajov o spotrebiteľskom správaní. Hodnotenie názorov spotrebiteľov na neuromarketingový výskum, pomocou neuromarketingových nástrojov.