Konstruktivistický přístup k výuce na vysokých školách v reflexi na dopady koronavirové krize - Tomešková, Kateřina
Konštruktivistické princípy výučby v čase koronavírusovej pandémie. Nehľadiac na nútený prechod do online výučby zaistenie podmienok pre študentov, aby mohli aktívne „konštruovať“ vlastné učenie a zároveň boli motivovaní dôverou vo svoje schopnosti potrebné k prekonaniu krízových období.