Equity in Accounting of the Selected Enterprise - Kudlová, Zuzana, 1986-
Základné údaje o vlastnom imaní a zdrojoch jeho krytia vo vybraných podnikateľských subjektoch. Analýzu finančných ukazovateľov podnikateľských subjektov.