Hybrid Mode of Learning – an Alternative Form of Education after the Covid-19 Pandemic - Darmo, Ľubomír, 1984-
Hybridný model učenia je spôsob vzdelávania, keď sa vyučovanie deje online a súčasne aj metódou učenia na mieste. Tým sa líši od najbežnejšieho prístupu vzdelávania, ktorý využíva denné hodiny na mieste a osobné kurzy. Hybridný spôsob učenia sa často využíval počas pandémie COVID-19.