The Impact of the Covid 19 Pandemic on the Development of Digital Process Automation in Small and Medium-Sized Enterprises - Červenka, Peter, 1976-
Digitálna automatizácia a využitie jej nástrojov v oblasti malého a stredného podnikania. Analýza, v akom rozsahu spoločnosti využívajú nástroje na digitálnu automatizáciu procesov, identifikáciu bariér a motiváciu v tejto oblasti v kombinácii s dopadom pandémie Covid-19. Hyperautomatizácia – vyššia úroveň automatizácie procesov.