Teaching in the Digital Age: Designing Teaching and Learning - Čaplánová, Anetta, 1967-
Vplyv digitálnych nástrojov na vzdelávacie metódy. Princípy osvedčených postupov pre úspešné online vzdelávanie. Alternatívne prístupy v elektronickom vzdelávaní ako reakcia na pandémiu COVID-19.