Definitions and Principles - Lennerová, Ivana, 1979-
Definícia špeciálnych potrieb. Stanovenie vhodných úprav a podporných služieb pre študentov so špeciálnymi potrebami. Sociálna a finančná podpora daných študentov. Právo na vzdelanie bez diskriminácie. Edukačné stratégie a odporúčania.