K posudzovaniu príjmov z predaja pozemkov po novelizácii zákona o dani z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p., ktorá nadobudla účinnosť 1. 9. 2022 a tvorí článok VII zákona z 29. júna 2022, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o pozemkových úpravách, usporiadaní pozemkového vlastníctva, pozemkových úradoch, pozemkovom fonde a o pozemkových spoločenstvách v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. Zmeny, ktoré sa týkajú pozemkových úprav, s názornými príkladmi. Posudzovanie príjmov z predaja pozemkov (aj) po komasácii na základe novely ZDP.