Faktory ovlivňujíci reprodukční plány v době pandemie Covid-19 - Poloncyová, Jana
Diskusia o faktoroch, ktoré by mohli ovplyvniť reprodukčné plány v priebehu nasledujúcich troch rokov. Socioekonomické zmeny spôsobené pandémiou a zmeny v plánoch rodičov mať deti.