Chudoba v krajoch na Slovensku - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Miera rizika rizika chudoby a sociálneho vylúčenia v jednotlivých krajoch na Slovensku. Vývoj ukazovateľov miery chudoby a sociálneho vylúčenia na Slovensku. Ciele Agendy 2030 v súvislostí s ukončením chudoby.