Odraz energetickej krízy v obchodnej a marketingovej praxi - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika energetickej krízy prejavujúca sa enormným nárastom cien elektriny, plynu, ropy a tepla. Vývoj cien v Slovenskej republike za elektrinu a plyn. Vývoj cien komodít na európskom trhu a burzách. Reakcia obchodných reťazcov na energetickú krízu.