Ekonomické a ekologické aspekty metody hodnocení biotopů a možnosti jejího zavedení do právního řádu České republiky - Seják, Jozef
Ekonomické a ekologické aspekty metódy hodnotenia biotopov a možnosti jej zavedenia do právneho poriadku Českej republiky. Tým by sa zaplnila medzera v oblasti oceňvania strát na životnom prostredí, čo by prispelo k ochrane životného prostredia; ekosystému, ako predpoklad k udržateľnej budúcnosti.