Vliv pandemie covidu-19 na vývoj režimů sociálního státu - Bajajová, Karolína
Aktuálna problematika dopadov pandémie covidu-19 na vývoj režimov sociálneho štátu, ktoré si doteraz uchovávali svoje profily napriek vysokej premenlivosti sociálneho prostredia. Ako významne ovplyvnili vývoj sociálnych politík opatrenia realizované počas pandémie covidu-19 vo vybraných krajinách. Typológie vplyvu podľa Esping-Andersenovej typológie.