A View of Cryptocurrencies in the Context of Taxation - Lukáč, Jozef, 1991-
Zdaňovanie kryptomien v Európskej únii. Definovanie a charakteristika kryptomien, spôsob ich vzniku a obchodovanie s nimi. Výhody a nevýhody kryptomien.