Audit Inspections and Findings in Slovakia - Domaracká, Denisa
Zlepšovanie kvality štatutárneho auditu, keďže štatutárne audity prispievajú k dôveryhodnosti finančných výkazov, ktorých kvalita sa musí neustále zlepšovať a pravidelné kontroly sú vhodné na dosiahnutie dlhodobo vysokej kvality štatutárnych auditov. Kontroly kvality štatutárneho auditu v súvislosti s kontrolami štatutárnych audítorov a audítorských spoločností vykonávaných organizovane a zároveň nezávisle od auditovaných subjektov, so zameraním na Slovensko a na obdobie rokov 2017 – 2020.