Activation Policy in the Czech Republic: A Failing Tool to Fight Poverty and Social Exclusion - Gřundělová, Barbora
Skúsenosti účastníkov s implementáciou aktivačnej politiky v kontexte českej politiky zamestnanosti a zistenia, do akej miery sa aktivačná politika osvedčila ako nástroj boja proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu.