Investície do akcií, ktoré nie sú kótované na regulovanom trhu - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Popis a analýza súčasného trhu s akciami a peňažnými tokmi. Analýza, aké riziká sa spájajú s nákupom neobchodovateľných akcií a v čom sú výhody a nevýhody oproti kótovaným akciám.