Výběr simulantů bojových otravných látek a laboratorní zkoušky jejich termické desorpce ze zasažených matric - Šváb, Marek
Technológia termickej desorpcie pri dekontaminovaní tuhých matric, zasiahnutých bojovými otravnými látkami.