Development of Business Income Tax Revenue (PIT and CIT) in the Visegrad Group Countries (V4) and its Redistribution - Bečka, Michal
Vývoj výnosov dane z príjmov z podnikania (PIT a CIT) v krajinách Vyšehradskej štvorky (V4) za analyzované obdobie rokov 2004 – 2021 a prehľad o ich prerozdelení.