Digitalizácia supervízie v sociálnej práci v čase pandémie - Vrťová, Jana
Problematika využitia informačno-komunikačných technológií v supervízii v sociálnej práci. Zmeny, ktoré priniesla pandémia ochorenia Covid-19 v oblasti realizácie supervízie v sociálnej práci v súvislosti s procesom digitalizácie supervízie. Výhody a nevýhody supervízie realizovanej v online prostredí.