Zelené strechy - Kramárová, Helena
Jedno z úsporných opatrení s účinkom na dlhú dobu je investícia do zelenej strechy. Znižuje náklady na kúrenie aj chladenie, predlžuje životnosť strechy a predstavuje nové, lákavé priestory pre hosťov. Zelená strecha je veľkým potenciálom pre hotely.