A New Quality Measure and Visualization of the Short-Quantified Sentences of Natural Language on Maps – A Case on COVID-19 Data - Hudec, Miroslav, 1969-
Mapy sú bežným nástrojom na vizualizáciu rôznych štatistických údajov, ktoré popisujú vývoj v našej spoločnosti. Návrh rôznych spôsobov merania a vizualizácie údajov o hospitalizácií pacientov s kovidom.