Application of Design Management Skills to Support the Use of Design in Product Innovation - Ševčíková, Renáta, 1982-
Príspevok si kladie za cieľ overiť vplyv dosiahnutej úrovne zručností projektového manažmentu na využitie dizajnu pri inovácii produktov. Prostredníctvom prieskumu medzi slovenskými firmami vo vybraných odvetviach autori identifikovali postoj firiem k využívaniu dizajnu pri inovácii produktov.