Báza poznatkov o malých začínajúcich podnikoch, ich úspechy a neúspechy - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Charakteristika bázy poznatkov v teoretickej rovine o malých začínajúcich podnikoch (startupoch), ktoré pochádzajú z domáceho prostredia a snažia sa dostať do medzinárodného prostredia. Prostredníctvom literárnej rešerše sa analyzujú dostupné knižné, časopisecké a internetové zdroje z vedeckej a odbornej literatúry.