Differences Between Online Prices and the Consumer Prices Index During Covid-19 in Germany - Laskowski, Robert
Rôzne online cenové indexy s indexom spotrebiteľských cien v Nemecku počas pandémie COVID-19 v rokoch 2019-2021. Skúmanie 9 977 položiek produktovej kategorie písacie a rysovacie potreby, ktorých predajné ceny boli automaticky zaznamenávané a vyhodnocované na dennej báze prostredníctvom web scrapingu na stránkach Amazon.de a idealo.de.