Povinnosti na konci účtovného roka z hľadiska zákona o účtovníctve - Macháčová, Tatiana
Koniec roka je obdobie, kedy všetky účtovné jednotky musia zostaviť účtovnú závierku, ktorá je veľmi podstatná a významným krokom. Účtovná jednotka by jej mala venovať veľkú pozornosť a dostatok času.