Zákon o dani z motorových vozidiel - Ivanáková, Daniela
Predmetom dane z motorových vozidiel je vozidlo, ktoré sa v zdaňovacom období používa na podnikanie v zmysle Obchodného zákonníka alebo na dosahovanie príjmov z podnikania a z inej samostatne zárobkovej činnosti podľa zákona o dani z príjmov a je evidované v SR.