Terminológia a terminologická práca v edukácii - tvorba dvojjazyčných databáz na báze technológií Web.2. - Štefčík, Jozef, 1976-
Príspevok sa zaoberá terminológiou a terminologickou prácou v kontexte vzdelávania budúcich prekladateľov a tlmočníkov. Zdôrazňuje sa význam implementácie znalosti terminológie ako vedy do školských osnov a rovnako aj dôležitosť vedomostí v rámci uplatňovania princípov pri príprave dvojjazyčných slovníkov a zásadách systematickej terminologické práce.