Teplé nápoje zdražovanie neohrozí - Kapitán, Peter
Pandémia zmenila spotrebiteľské správanie v prospech teplých nápojov. Ľudia si mohli dopriať prémiovejšie produkty a viac myslieť na kvalitu a svoje pohodlie. Najpreferovanejšou kategóriou sa stala káva; domáca kaviareň sa stala bežnou súčasťou života. Odborníci sa neobávajú poklesu spotreby kávy a čaju v dôsledku inflácie.