Spotrebitelia si na sviatky doprajú - Kapitán, Peter
Pre prichádzajúce sviatky sú typické obrovské nákupy a zároveň zvýhodnené spotrebiteľské ceny. Výrobcovia a obchodníci si kvôli zdražovaniu budú musieť premyslieť svoju cenovú politiku. Zákazníci si cez tradičné obdobie radi doprajú a kupujú kvalitnejšie potraviny a alkohol.