Analyzing Social Expectations of Foreign Graduates of Russian Universities - Pozdnyakova, Alina Aleksandrovna
Analýza sociálnych očakávaní zahraničných absolventov ruských univerzít. Sociálne očakávania autori definujú ako súbor predstáv jednotlivcov o svojej budúcnosti, determinovaných osobnými faktormi na jednej strane a environmentálnymi (mikrosociálnymi a makrosociálnymi) na strane druhej.