Internationalization of Small and Medium-Sized Enterprises As One of the Factors of Economic Development on the Example of the Slovak Republic - Kašťáková, Elena, 1974-
Internacionalizácia malých a stredných podnikov ako jedného z faktorov ovplyvňujúci ekonomický rozvoj na príklade Slovenska. Podpora internacionalizácie malých a stredných podnikov na Slovensku prostredníctvom vybraných inštitúcií. Výzvy v oblasti internacionalizácie a podpory exportu - financovanie, vzdelávanie a spolupráca s akademickými inštitúciami.