Institutional and Macroeconomic Achievements of the European Integration of Ukraine - Bato, Vladyslav, 2000-
Spolupráca medzi Európskou úniou a Ukrajinou. Postavenie Ukrajiny v medzinárodných rebríčkoch v rokoch 2014–2021. Budúci model vzťahov medzi Európskou úniou a Ukrajinou.