Finančné hospodárenie slovenských poisťovní: následky COVID-19 - Grofčíková, Janka
COVID-19 a jeho vplyv na poistný sektor v Slovenskej republike. Identifikácia a kvantifikácia vplyvu pandémie COVID-19 a s ňou súvisiacich opatrení a následkov na finančnú situáciu poisťovní. Trhový podiel skúmaných poisťovní na celkovom objeme hrubého predpísaného poistného (HPP) na poistnom trhu Slovenska.