Lingvodidaktičeskoje značenije obraznoj osnovy nominacii v slavjanskoj auditorii - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Článok sa zaoberá vnútornou formou slova v jeho lingvodidaktickej funkcii. Cieľom je identifikovať osobitnú úlohu vnútornej formy slov v jazykovo príbuznom slovanskom publiku. Vnútorná forma, utváraná jedným zo znakov nominovaného objektu, je obrazovým základom nominácie.