Na bezpečnosti sa šetriť neoplatí - Kapitán, Peter
Je to nekonečný príbeh. Obchodník má pocit, že myslel na každú možnosť, ako ho môže niekto okradnúť, a vtom zlodej príde s novým spôsobom, ako obísť všetky existujúce ochranné systémy. Odborníci na zabezpečenie tak zase urýchlene musia hľadať riešenie, ako ďalej krádeži zabrániť. Okrem tradičných kamier dnes existujú aj riešenia, ktoré dokážu odhaliť takzvané nepriehľadné tašky, ktoré zlodeji zvykli využívať na to, aby sa pri odchode z predajne vyhli skenerom. Napriek tomu sa však straty obchodníkov ročne rátajú v miliónoch eur.