Moderné digitálne nástroje menia komunikáciu - Gregor, Pavel
Od smart kamier cez smart police, smart regálové miesta až k digitálnej organizácii obchodu vedúcej k plne digitálnemu a automatizovanému obchodu. To bola v skratke náplň stretnutia odborníkov na digitálnu komunikáciu v retaile, ktoré pred časom usporiadala asociácia POPAI CE.