China’s Engagement in Central Europe: Words Speak Lauder than Actions - Waisová, Šárka
Analýza rastúcej čínskej angažovanosti v krajinách strednej Európy, a to najmä v krajinách Vyšehradskej štvorky (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko) a jej politické, spoločenské a ekonomické dopady v regióne. Čínske aktivity a záujmy v krajinách strednej Európy. Krajiny V4 a „čínska karta“ v Európskej únii. Hodnotenie čínskej angažovanosti na Slovensku.