Sociálny fond zo mzdového hľadiska - Švaňová, Martina
Tvorba sociálneho fondu, základ pre tvorbu prídelu do sociálneho fondu, zúčtovanie sociálneho fondu, odvodové a daňové zaťaženie z pohľadu zamestnávateľa a zamestnanca.