Inovácie v rozpočtovaní miestnych samospráv na Slovensku - Čajka, Peter
Skúmanie, do akej miery sa využívajú identifikované inovácie v oblasti rozpočtu v praxi, aké sú hnacie sily a bariéry ich implementácie a aké sú výsledky/účinky spojené s ich použitím. Miera využívania inovácií v rozpočtovaní na Slovensku na miestnej a regionálnej úrovni a jej porovnanie s vybranými európskymi krajinami.