Liquidity Pools - jeden z válců DeFi motoru. Jak fungují? - Mikulčík, Ondřej
Vysvetlenie pojmu Liquidity Pools. Princíp fungovania Liquidity Pools. Riziká investovania do Liquidity Pools. Decentralizované burzy.